NOA

 

De NOA-ochtendkring is een bijbelstudiekring voor vrouwen van alle leeftijden.

We komen eenmaal in de twee of drie weken bij elkaar op woensdagochtend van 9.30 uur tot 11.15 uur in het Meestershuis. Indien nodig is er oppas voor de kleine kinderen.

We doen een bijbelstudie en er is volop de gelegenheid om elkaar te ontmoeten tijdens de pauzes. Dit seizoen zijn er ook activiteiten naast de bijbelstudies

 

Informatie

Het seizoen 2023/2024 is het thema Maranatha! We zullen gedeelten uit het Bijbelboek Openbaring gaan behandelen. We gebruiken hier onder andere het bijbelstudienummer voor, ons aangeboden door het maandblad Vrouw tot Vrouw, van de Hervormde Vrouwenbond. De Bijbelstudies zijn gemaakt door Ds M.K.de Wilde. Daarnaast een paar leuke en leerzame uitjes, zoals een bezoek aan het bezoekerscentrum van Open Doors (het spaardoel van dit seizoen) en een dagje uit met Noa-Travel naar Rotterdam. Ook is er een boeiende spreekster uitgenodigd. Onderling contact is belangrijk binnen een kerkelijke gemeente: samen de Bijbel opendoen, maar ook samen het leven delen en leuke dingen doen is nodig om met elkaar verbonden te blijven. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Kom gerust een keer op een Noa-ochtend langs om de sfeer te proeven.