NOA

 

De NOA-ochtendkring is een bijbelstudiekring voor vrouwen van alle leeftijden.

We komen eenmaal in de twee of drie weken bij elkaar op woensdagochtend van 9.30 uur tot 11.15 uur in het Meestershuis. Indien nodig is er oppas voor de kleine kinderen.

We doen een bijbelstudie en er is volop de gelegenheid om elkaar te ontmoeten tijdens de pauzes. Dit seizoen zijn er ook activiteiten naast de bijbelstudies

 

Informatie

Het seizoen 2022/2023 hopen we een aantal psalmen te gaan behandelen met een thema: Eerlijk leven: Geloven en praktijk gaan samen. De psalmen leren ons die eerlijkheid. Met elkaar hopen we dit thema te gaan uitdiepen. We gebruiken hier onder andere het bijbelstudienummer voor, ons aangeboden door het maandblad Vrouw tot Vrouw, van de Hervormde Vrouwenbond. Daarnaast een paar leuke uitjes, zoals bezoek aan een concert van Sela, met Noa-travel een dagje naar Elburg enz. Onderling contact is belangrijk binnen een kerkelijke gemeente, zeker na Corona: samen de Bijbel opendoen, maar ook samen het leven delen en leuke dingen doen is nodig om met elkaar verbonden te blijven. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Kom gerust een keer op een Noa-ochtend langs om de sfeer te proeven.