Veel gestelde vragen

 • Kan ik zomaar een kerkdienst bezoeken?
  Ja, u bent van harte welkom! Alle diensten zijn vrij toegankelijk en er is plek genoeg voor iedereen. Een half uur voor de begintijd gaan de deuren open.
 • Voor wie is de kerk allemaal?
  De kerk is er voor iedereen. Voor kinderen jongeren, volwassenen en ouderen. Dat maakt het ook zo uniek. Een samenkomst waar ouderen leren van jongeren en andersom.
 • Wat is het doel van onze gemeente?
  Gelukkig is het in de meeste landen wel mogelijk om op grotere schaal, met meerdere gelovigen bij elkaar te komen. Je kunt er bidden, stil zijn, luisteren, leren en andere gelovigen ontmoeten. Je krijgt er antwoord op belangrijke levensvragen. Maar het mooiste van alles en het doel van de kerk is God te eren en te aanbidden.
 • Wat heb ik aan het geloof?
  Veel mensen zijn gewoon gelukkig zonder dat ze in een God geloven. Waarom zou je geloven? Dat is een nog zo'n moeilijke vraag voor gelovigen. Maakt het uit dat je gelooft? Voegt het wat toe? Geloof in God is niet iets ‘erbij’, een activiteit op de zondag bijvoorbeeld. Het is richtinggevend voor je hele leven. Het geeft antwoord op vragen als: wie ben ik, ben ik er toevallig of heeft mijn leven een bedoeling, waar gaat het naar toe met deze aarde, wat is mijn bestemming? Geloof geeft mensen een draagvloer, een oriëntatiepunt in moeilijke omstandigheden. Je bent niet alleen. Geloof biedt de mogelijkheid van vergeving en herstel. Geloof geeft ook richting in het dagelijks leven.
 • Ik wil graag iets betekenen voor de kerk.
  U kunt zich aanmelden bij de GAVENBANK

Stel uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan